Velkommen til Premier Villas eiendomsmeglere i Xaló (Jalon)

Ønsker du at købe eller sælge i Jalon og Orba-dalen? Tal med Premier Villas

Premier Villas har været etableret i over 19 år og har en uovertruffen position, som den ejendomsmægler, som boligejere ønsker at annoncere for deres ejendomme med, givet vores lokale viden og ekspertise i denne periode.

Premier Villas har et af de stærkeste udvalg af eksklusive ejendomme i både Jalon- og Orba-dalen, hvilket sikrer, at vores kunder kan være sikre på, at de arbejder med den bedste ejendomsmægler, uanset om de sælger eller køber en ejendom.

Vi har en uovertruffen placering i Jalon, som en lovligt registreret virksomhed, siden 2004, med et flersproget team, der taler engelsk, spansk, fransk, tysk og hollandsk. Premier Villas har en omfattende viden om køb og salg af en ejendom i Jalon-dalen, hvilket sikrer, at din oplevelse bliver en fornøjelig.

Premier Villas ved, at det kan være en stressende tid at købe eller sælge en ejendom, men vi er her for at hjælpe dig med ærlige og pålidelige råd.

Vi er et førsteklasses sted i Jalon, på hovedgaden, med det største vinduesdisplay og også et touchscreen-tv, hvilket betyder, at ejendomme til salg kan ses 24/7.

Premier Villas arbejder udelukkende med Fine & Country (Costa Blanca North), som har kontorer på over 300 lokationer verden over. Fine & Country kombinerer udbredt eksponering af den internationale markedsplads med nationale marketingkampagner og lokal ekspertise og viden. Premier Villas samarbejder også med agenter i hele Europa og Storbritannien, såvel som lokale agenter på Costa Blanca, så de kan hjælpe dig med at finde dit drømmehjem i dalene eller tættere på kysten.

Vores mål er at levere et uovertruffen serviceniveau til købere og sælgere ved at opbygge vores kundebase gennem anbefalinger.

Du kan finde Premier Villas på Avda. Pla de la Séquia , 61 y 63, 03727, Xaló/Jalon, Alicante, Spanien

Google Maps: KLIK HER

TLF: +34 966 481 130 (kontortid)

MOB: +34 639 326 139 (efter kontortid)

Fra Storbritannien: 0800 011 2848

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento