Velkommen til Premier Villas eiendomsmeglere i Xaló (Jalon)

Enten du ønsker å kjøpe eller selge, bør du snakke med Premier Villas.

Med en lidenskap for eiendom og en kompromissløs tilnærming til kundeservice, sikrer vår balanserte blanding av lokal kunnskap og ekspertise, sammen med profesjonell kunnskap, vår plass som den ledende agent for eiendomssalg i Jalon og Orba-dalen.

Vårt flerspråklige team har hjulpet folk med å finne sitt drømmehus, og for å få den beste prisen for eiendommen deres, i over 19 år, og i denne tiden har vi bygget et solid rykte for å tilby en pålitelig og pålitelig service med eksepsjonell kunnskap om nærområdet.

Eiendomsleverandører innen lokalområdet har raskt innsett at kombinasjonen av Premier Villas beliggenhet, sammen med vår energiske, men avslappede og etiske tilnærming, representerer deres beste mulighet til å selge eiendommen sin innenfor det lokale og internasjonale markedet. Derfor har vi raskt etablert et av de sterkeste utvalget av eksklusive eiendommer som kundene våre kan velge å se på porteføljene sine.

Vi forstår at kjøp og salg av eiendom kan være en utrolig stressende tid, men vi er her for å veilede, hjelpe, berolige og tilby ærlige råd 24/7. Det er standardtjenesten du kan forvente fra Premier Villas.

 

Hvorfor velge Premier Villas?

Premier Villas er et lovlig registrert selskap, basert i Xaló siden 2004, med et eget engelsk og Belgisk dedikert team som tilbyr de beste profesjonelle rådene i dagens eiendomsmarked.

Vi snakker ditt språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, nederlandsk / belgisk og svensk.

Vi har omfattende kunnskap om landstatus i dalen og kan gi råd om hva du kan og ikke kan gjøre med de forskjellige landklassifiseringene.

Vi anbefaler alltid bruk av en uavhengig advokat for å utføre de juridiske kravene når vi har funnet ditt drømmehus.

Intet salg - ingen avgift! Vi belaster ikke kjøperne for å finne sin drømmeiendom, og vi belaster kun leverandørene våre hvis vi selger.

Vi er i et førsteklasses sted i Jalon med den største vindusskjermen og berøringsskjerm-TV, noe som betyr at eiendommen din kan vises 24/7

Premier Villas jobber utelukkende med Fine & Country (Costa Blanca North), en organisasjon som har kontorer på over 300 steder over hele verden. De kombinerer den omfattende eksponeringen av den internasjonale markedsplassen med nasjonale markedsføringskampanjer og lokal kompetanse og kunnskap. Vi samarbeider også med agenter i hele Europa og Storbritannia, sammen med flere lokale agenter basert langs kysten, og kan hjelpe deg med å finne ditt drømmehus i dalene eller på kysten.

Vårt mål er å tilby et servicenivå til kjøpere og selgere, som lar dem gjerne bruke oss igjen, for å fortelle sine venner og familie om deres opplevelse, og dermed bygge vår kundebase gjennom anbefaling. Vi stoler på muntlig, gjentatt virksomhet og henvisning. Vi er glade for å kunne si at denne tilnærmingen har stått godt med oss gjennom årene, ettersom vi alltid har måttet huske at våre kunder også er vårt reklameteam!

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento