Tomt med byggetillatelse

Ref. 141-01947p
689.500€
Lisensiert prosjekt
Boligtype:
Prosjektet
By:
Alcalali
Området:
Dal
Tomt:
600 m²
Construction:
295 m²
Rom:
3
Baderom:
2
Gjestetoalett:
1
Oppvarming:
Klimaanlegg
Basseng:
ja
Garasje:
Yes
Öppen terrasse:
Yes
Parkeringsplass:
Yes
Bod:
Yes
ADSL:
Yes
Vaskerom:
Yes
Double glazing:
Yes
Parcela Vallada:
Yes
Orientering:
Sør
Terreng:
Flatskjerm
Planter:
2
Hage:
Yes

Grip denne eksepsjonelle muligheten til å kreve ditt stykke paradis i Jalon-dalen.  Dette eksklusive tilbudet omfatter to tomter, og sikrer god plass til å realisere dine ambisjoner. Se for deg et ekspansivt hus, omhyggelig utformet for å overgå forventningene, komplett med en romslig over 100m2 garasje for å inneholde bilen din (e) og mer og et glitrende 4 x 11m svømmebasseng med rikelig terracing - et fristed hvor hvert ønske finner sin plass.

Denne villaen i Ibizan-stil har byggelisensen allerede på plass, slik at byggingen kan starte med en gang!  Boligen vil være over tre nivåer og består i kjelleren av en dobbel lengde garasje, i første etasje en gang, gjestetoalett, vaskerom, bod, stort romslig kjøkken, spisestue og stue, soverom og bad.  På øverste nivå, Det er et stort kontor (eller soverom) og et hovedsoverom suite med eget dusjrom, omkledningsrom og patio dører som fører til en åpen terrasse. Villaen vil dra nytte av varm og kald air condition, men om ønskelig kan gulvvarme være et alternativ.    

Ikke gå glipp av denne utrolige muligheten til å sikre ditt eget stykke paradis med en spektakulær utsikt i den autentiske spanske landsbyen Alcalali.

Relaterte egenskaper

Kontakt oss

Send
Sending...
Gestionar consentimiento