Frittliggende private villa med sjoutsikt

Ref. R141-01544
269.950€
Boligtype:
Villa
By:
La Llosa de Camacho
Området:
fjell
Utsikt:
Fjell
Tomt:
11.216 m²
Construction:
160 m²
Rom:
3
Baderom:
3
Salong:
1
Spisestue:
1
Kjøkken:
montert
Oppvarming:
Central
Basseng:
Privat
Klimaanlegg:
Gjennom
Öppen terrasse:
Yes
Orientering:
Nord Vest
Terreng:
Landskapet
Planter:
2
Planter:
Nye

Bilder rettferdiggjør ikke denne vakkert beliggende og godt bygget moderne ny villa på 160m² ferdig til en meget høy standard som er 3 soverom og 3 bad, på en stor tomt på ca 10993m², med eget privat basseng 8 x 4m, i omgivende grønne dalen med fantastisk utsikt over dalen til havet ved Denia. Villaen ligger i et veldig pent frodigt grønt landlig område (mandelblomst er rundt i sesong) på en privat vei som betjener noen 6 villaer. Alle disse egenskapene er godt etablert på svært store tomter, slik at alle nyter absolutt privatliv. Villaen best beskrives som stilig, med rustikke innflytelser. Den rustikke innflytelsen og detaljens oppmerksomhet kan ses i valg av soffit (interleafed leire fliser som projiserer fra taklinjen) og bruk av stein til frisen rundt villaen og architrave rundt vinduer, samt bruken av marmor og stein i earthy farger. Villaen er bygget til en meget høy kvalitetsstandard. Du vil legge merke til at veggene er 25 cm tykke vegger som er godt isolert. Forberedt for fullt integrert overlegen luft / con og sentralvarmesystem (ingen synlige innretninger). Villaen tar full nytte av landskapet og dets utsikt nedover dalen og havet fra svært store bildevinduer og lett tilgjengelig takterrasse. Godt planlagt og lagt ut villaen er veldig lys og attraktiv både inne og ute.

Funksjoner inkluderer: Antiqued inngangsdør; Har dobbeltsidig logg brennende peis; Full air-condition og sentralvarme integrert system; Dekket parkering for 2 biler; Svømmebasseng; Første kvalitet doble glass tilt og snu vinduer og patio dører; Fullt utstyrt komplett kjøkken med granitt arbeidsflater; Har ekstern vindeltrapp til takterrasse; Alarm utstyrt; Antik brønn (nær bassenget) tar sitt vann fra fjellsiden.

Innkvarteringen går ut: Inngang er gjennom en mosaikkporchong og frontdør til en åpen gang (alarmsystem installert) med åpen peis (dobbeltsidig peisovn), til høyre er et separat fullt utstyrt kjøkken med granittflater, og til venstre er et dusjrom med toalett og håndvask som også fører til et soverom med garderober. Dette soverommet kan brukes som en studie. Gangen fører da til den sentrale peisen, som er dobbeltsidig og glass forseglet med funksjonell steinmantelhylle og mosaikkmarmorfinish rundt peisen. Til høyre er en god størrelse spisestue med utsikt fra bildevinduet nedover dalen. Ledende rundt salongen er det plass til flere sofaer eller 2 sitteplasser for å tillate alternative sitteplasser, som kan utnytte den fantastiske utsikten. Salon fører deretter til trappene ned til stor gang med hovedsoverom og separat dressingområde med store skap og store bad. Fordeler fra terrassedører som fører til flislagt terrasse. Andre soverommet har eget og patio dører som fører til samme terrasse, igjen med innebygget garderobeskap. Den nederste etasje gangen drar også fordel av et vaskerom. Gang fører da til terrasser og bassengområdet. Overlegen første kvalitet keramikk og marmor har nettopp blitt valgt for gulv og bad.

Annen informasjon:

Byggverk fullført.

Dokumenter inkluderer Escritura (gjerninger), Cedula de Habitation (arbeidstillatelse).

Huset ligger på 1400 kvadratmeter og ytterligere omkringliggende tomt lik 9,593. Totalt 10 993 kvm mts
Elektrisk installasjon ferdigstilt i 2010 som gir 20 KWT, så er det mer enn nok til å levere 2 hus.

Eiendommen er alt kablet og krever bare at inventar skal monteres.
Pre plumbed å tillate et oppvarmet basseng.
Basseng 8 x 4 meter med romerske trinn og basseng lys. Pump rom casita for bassenget.

33 000 liter vann depositum under terrasse. Deposito er i drift med ny pumpe.
Eiendom er alarm og koblet til Securitas Direct.
SAT TV-kabel pre montert på taket
Stort tørt sikkert lagringsområde under terrasse (underbygget). 7,5 mt x 2,8 mts med 1,7 mts høy

Innkjøpere eller arbeider fortsatt kreves for ferdigstillelse av ny eier på deres bekostning;
Innkjøp og montering av 2 luft / varmekilder, som koster ca 5.000-7.000 euro installert.

Terrasse mellom hus og basseng.
Krever ovn, komfyr, kjøleskap og vaskemaskin. Oppvaskmaskin installert.

Kjøpe ovn, kokeplater kjøleskap, vaskemaskin.

Lysarmaturer, lette parabolen.

Relaterte egenskaper

Contact us

Send
Sending...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept Mer Info