Flotte eiendommer med fantastisk utsikt

Ref. 141-01852p
185.000€
Boligtype:
Leilighet
By:
Cullera
Området:
Ved sjøen
Utsikt:
Sjøen
Construction:
96 m²
Terrace:
45 m²
Rom:
2
Baderom:
2
Salong:
1
Kjøkken:
Luxury Montert
Byggeår:
2020
Öppen terrasse:
Yes
Parkeringsplass:
Yes
Double glazing:
Yes
Security door:
Yes
Parcela Vallada:
Yes
Orientering:
Sør

Nyt spektakulære soloppganger over Middelhavet samt fantastisk utsikt over naturlandskapet og havet med disse fantastiske egenskapene til en eksepsjonell pris. Dette luksuriøse komplekset kombinerer tradisjonell middelhavsdesign med moderne livsstil designet for å tilby de høyeste energieffektivitetsnivåene både ute og inne.

Disse fantastiske egenskapene kan tilpasses dine behov, slik at du kan velge den distribusjonen som passer deg og din livsstil som du kan glede deg over 365 dager i året.

Hvert hjem skal bygges nøye med de høyeste kvalitetsnivåene, mens de fokuserer på de minste detaljene for å sikre at hvert hjem er et unikt kunstverk. Designet for å invitere middelhavslandskapet og lyse inn, slå seg sammen og uteliv for å optimalisere underholdningsevnen og utnytte den fantastiske utsikten.

Denne leiligheten med 2 soverom, 2 bad og en stor terrasse, lar deg nyte den vakreste utsikten over havet og Middelhavet. Tilbyr romlig innkvartering fordelt over ett nivå for å inkludere gjesterom, bad, stort hovedsoverom med walk-in garderobe og eget bad, vaskerom åpen planløsning med et fullt utstyrt kjøkken med alle moderne bekvemmeligheter, inventar og husholdningsapparater produsert av de ledende merkene, spisestuen og salongen med et glassvindu fra gulv til tak som kan brettes tilbake og fører til den avslappende underholdningsterrassen, med mulighet for å legge til et lite basseng eller boblebad.

Du vil også glede deg over fordelene med et fullt utstyrt boligkompleks med svømmebassenger, treningsstudio, spa, fritid, sport, lekeplass, sosialklubb og fellesarealer, samt bærekraftige hager, alt fullt integrert med omgivelsene.

Dette luksuriøse komplekset kombinerer tradisjonell middelhavsdesign med moderne livsstil designet for å tilby de høyeste energieffektivitetsnivåene både ute og inne. Byggeteknikkene og materialene som brukes minimerer generering av avfall under byggearbeidene og inkluderer:

    Fasader med et isolasjonssystem designet for å minimere effekten av ytre temperaturer og sollys.
    Ekstern snekker av topp kvalitet med termisk brubrudd og høye termiske og akustiske isolasjonsegenskaper. Utstyrt med doble vinduer som danner et luftkammer for å redusere effekten av ytre temperaturer på hjemmets indre, i all mulig grad.
    Bærekraftig energieffektivitetssystem basert på aerotermisk energi for produksjon av varmt vann i hjemmet.
    Fortau, gulvbelegg og fliser av høy kvalitet, produsert under “Zero Waste” -konseptet (minimumsnivåer av vann som konsumeres i produksjonsprosessen) og sertifisert av de øverste miljøvernorganene med den integrerte miljøgodkjenningen.
    Hageområder med innfødte middelhavsplanter, med lavt vannforbruk og vedlikehold.

Alt dette garanterer en miljøvennlig livsstil så vel som besparelser på energiregningene dine.


Selve komplekset ligger i en privilegert beliggenhet, omgitt av natur, fred og komfort, med store grønne områder, svømmebassenger, lekeplasser og rekreasjonsområder, inkludert et treningsstudio, et spa, fritids- og idrettsanlegg og en sosial klubb.

Bare 25 minutter fra den kulturelle byen Valencia og 35 til 40 minutter til de nærliggende kyststedene Gandia, Oliva og Denia, er Cullera det perfekte reisemålet: omgitt av natur, men samtidig i et utviklet område med alle moderne bekvemmeligheter og den store byens kulturelle, rekreasjons- og kulinariske rikdom og de nærliggende kyststedene på Costa Blanca Nord

Tilgjengelige modeller: 2 senger, 2 bad, 96m2: € 185.000

3 senger, 2 bad, 112m2: 214.000 €

2 seng, 2 bad triplex, 79m2, fire terrasser, stupebasseng og boblebad: € 295.000

Relaterte egenskaper

Contact us

Send
Sending...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept Mer Info