Fantastisk moderne finca, idylliske omgivelser

Ref. 141-1862p
575.000€
Boligtype:
finca
By:
Benissa
Området:
Urbanisering
Utsikt:
Fjell
Tomt:
4.980 m²
Construction:
285 m²
Terrace:
300 m²
Rom:
4
Baderom:
4
Salong:
1
Kjøkken:
Moderne stil
Renovert:
2006
Oppvarming:
Under Floor
Basseng:
Privat
Garasje:
Yes
Öppen terrasse:
Yes
Overbygd terrasse:
Yes
Parkeringsplass:
Yes
Peis:
Yes
Sat / TV:
Yes
Bod:
Yes
Double glazing:
Yes
Orientering:
Sør
Terreng:
Flatskjerm
Planter:
2
Hage:
Yes

En fantastisk 4-roms 4-roms eiendom som ligger på en veldig privat flat tomt på 4980m2. Dette landstedet har tradisjonell Finca-sjarm, men med moderne elementer og ligger i en privat og rolig beliggenhet med fantastisk panoramautsikt over landskapet. Eiendommen er innredet og presentert for en høy standard, kjølig og innbydende om sommeren, et sted å flykte fra varmen med de avkjølende terrakottagulvene og trevinduet skodder, og varm og koselig om vinteren med den fantastiske Tosca steinpeis med vedovn .

En innbydende tilgang gjennom en mandellund og en privat innkjørsel fører deg til elektriske porter som åpner seg til den store parkeringsplassen som viser god plass for flere biler og eller båter, pluss en egen integrert garasje.

Et ganske åpent naya-hagerom fører til hovedinngangsinngangen til eiendommen med innkvartering som består av, stor inngangsparti som er romslig nok til å bli brukt som et kontorområde, en innbydende lys og luftig salong med Tosca stein og murstein innlagt peis med vedovn, spisestue med utsatt trevegg er delt fra salongen med en stor steinbue, mens hvert område har sin egen funksjon, gir det fortsatt åpent familieopphold, doble dører fra salongen fører til uteterrasse og bassengområde, en separat fullt utstyrt skreddersydd kjøkken, en blanding av både tradisjonell og moderne design, med frokostbar og spisestue og med dører som fører til et stort hageområde perfekt for å nyte en rolig al fresco frokost, på dette nivået er det også et gjesterom og Eget bad. Fra den doble høyden gangen fører den tradisjonelle trappen, et fantastisk vidunder med utskåret tre, håndsmidde smijern og innsatte fliser, til den gallerierte landing, hvor du finner den store master bedroom suite med walk-in garderobe og eget bad, et dobbelt soverom med Juliet balkong og ensuite og ytterligere dobbelt soverom med separat familie bad.

Eksternt tilbyr det åpne Naya-hagerommet et skyggefullt sted å slappe av, lese en bok eller nyte forfriskninger med utsikt til hageområdene og det store bassenget 10m x 5m (forhåndsinstallert for oppvarming av bassenget) som er omgitt av terrasse med pedra, formålet bygget sommerpergola chillout-stue og spisestue er perfekt for å underholde familie og venner, og når du sammen med hagene og bassenget er opplyst, skaper du den mest fantastiske og magiske atmosfæren for utendørs levende. Det fantastiske jerngazeboet med en skyggelagt kalesje sentralt plassert i hagen, nås fra kjøkkenet og spisestuen, gir et nydelig frokostrom i fritt område.

De herlige hagene tilbyr flere områder for sol og skygge, og i tillegg til mandellunden er det mange trær som inkluderer palme, gammel karob, fiken, eukalyptus, falsk pepper og appelsin og sitron.

Kjærlig restaurert dette er et land retrett som er den perfekte flukt.

Vídeo

Relaterte egenskaper

Contact us

Send
Sending...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept Mer Info